40 Femti

Innholdsrike leiligheter

Lyse og luftige leiligheter med flotte kjøkkenløsninger fra norske Norema

Om prosjektet

Kvartalet midt i Sola sentrum vil bestå av 5 bygg plassert i en trekant med et frodig atrium i midten. Dette gir luft og plass mellom byggene. Fasadenes utforming gjør at bygget fremstår som spennende, variert og elegant. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Leilighetene i 40FEMTI Sola får kjøkken fra Norema, gode solforhold og parkering i lukket anlegg. Prosjektet får også en egen utleieleilighet som beboerne kan låne når de får besøk av familie og venner, et selskapslokale bygget for kos og hygge og næringsdel i 1. etasje i bygg 1.

Trinn 1, bygg 1
Trinn 1, som ligger nærmest sentrum, får 39 lyse og gjennomgående leiligheter med flotte kjøkkenløsninger fra norske Norema. Gjennomtenkte og varierte romløsninger, balansert ventilasjon, eikeparkett, vegghengt toalett, gulvvarme på badet, romslige balkonger og sportsbod. Siden ingen leiligheter ligger på bakkeplan, blir også de nederste leilighetene luftige med utsikt. Balkongene er lyse, solrike og romslige og frister til morgenkaffe og et glass vin før leggetid. Med glass­rekkverk på balkongene, får alle leilighetene mer lys. Noen av dem får også innglasset “helårs” hagestue, med mulighet for å åpne helt opp om ønskelig. Hjørneleilighetene får utsikt i to retninger, minst. Toppleilig­hetene er elegant tilbaketrukket, og her er utsikten spektakulær.

Trinn 2, bygg BB1 og BB2
Tinn 2, som ligger til høyre for trinn 1, vil få kort vei til det meste, gode solforhold, og utsikt over det grønne atriumet og videre mot Sola. Salgstrinnet får 41 varierte selveierleiligheter, alle lyse og luftige. Det er parkering i lukket anlegg og heis opp til leilighetene. I dette trinnet ligger de nederste leilighetene på hageplan, noe som gjør at man enkelt kan bruke det flotte uteområdet om ønskelig.

Trinn 3, bygg BB3
Trinn 3 består av 16 varierte selveierleiligheter, og får de samme kvalitetene som trinn 1 og 2.

Trinn 4, bygg B/F2
Trinn 4 består av 16 varierte selveierleiligheter, og får de samme kvalitetene som trinn 1, 2 og 3.

Trinn 5, bygg B/F3
Trinn 4 består av 18 selveierleiligheter fra ca 49 til 101 m2, og får de samme kvalitetene som tidligere trinn. 

Når du får besøk, og trenger litt ekstra plass
Leilighet til leie: I 40FEMTI Sola lager vi til en flott leilighet som beboerne kan leie når de trenger ekstra plass til besøk av barn, barnebarn, venner eller kjente. Da slipper man hotell, og kveld ene kan fort bli sene før besøket tar heisen ned til leiligheten, kun få minutter unna.

Selskapslokale: Det blir også laget et større møte- /selskapslokale som beboerne kan leie. Perfekt til bursdager, konfirmasjoner eller brigde turneringer. Dette kan bli en sosial møteplass hvor gode naboer kommer sammen for en god drøs ved anledninger. Både leiligheten og selskapslokalet kommer i første trinn, slik at det er klart for bruk den dagen du flytter inn.

40femti sola

Moderne fasader som glir inn i omgivelsene


40femti sola

Lyst og luftig


40femti sola

Gjennomtenkte og varierte romløsninger.

40femti sola

Med glass­rekkverk på balkongene, får alle leilighetene mer lys.


40femti sola

40FEMTI Sola blir et flott skue

40femti sola

Toppleilighetene er elegant tilbaketrukket