40 Femti

Småbysjarm midt i sentrum

Se for deg en lørdag i juni. Benker er satt ut, boder står på rekke og rad og sola skinner. Det er Soladagen, dagen da alle kommer ut og nyter god mat, familieaktiviteter og handel. På denne dagen myldrer Solakrossen av folk i alle aldre og er en opplevelse for alle som besøker Sola. Men på de fleste andre dager er sentrum rolig, behagelig og koselig. Her rusler folk i gatene, sitter ute i formiddags­sola på Go´hjørna eller spiser hjemmelaget middag på Lura turistheim.

Det er lett å se for seg hvorfor akkurat Sola sentrum er et populært sted å bo. Med dette prosjektet, blir det endelig flere leiligheter i området, og interessen er stor.

Her kan både unge og eldre nyte alle servicetilbud like utenfor dørene. Fra leiligheten er du bare et steinkast unna apoteket, Lura turistheim og Helgø Meny. Kommunens handlegate, med en miks av praktisk innhold og småbysjarm, ligger bare noen minutters spasertur fra deg. Her finner du Sola handelslag Coop Mega og flere andre butikker. I dette attraktive området ligger også Sola kulturhus, med konserter, musikaler, teater, kulturfester og andre forestillinger for barn og voksne. Og like over veien mot øst byr jorder og åkre på den landlige følelsen du finner i resten av kommunen.

40 Femti

Blomstergården


Blomstergården har eksistert i over 15 år, og våre kunder er mange og trofaste.


40 Femti

Nordsjøbadet spa


Kun en kort sykkeltur fra Sola sentrum finner du Nordsjø­badet Spa.


40 Femti

Solastranden


Solastranden har blitt kåret til en av verdens vakreste strender av Sunday Times.

40 Femti

Bohemia


Bohemia er en inspirerende interiør og motebutikk på Sola. En av de beste i distriktet.


40 Femti

Ølberg


Endelig en restaurant ved havet på Ølberg hvor du kan nyte kulinariske retter i maritime omgivelser.


40 Femti

Sola Golfklubb


Hver eneste dag mellom åtte og ni samles vi for en liten runde golf.